Priser

Priser

Homestyling & Paketlösningar

Välj på våra Homestyling paket

Vi har flera olika Homestyling paket att välja på, beroende på vilken budget du har. Vi skräddarsyr också efter kundernas önskemål hur man vill ha sin Homestyling eller om man skulle vilja göra sin egen Homestyling.
När man ska sälja sin bostad så är det viktigt att få ett så stilrent resultat som möjligt sa att de som kommer och tittar på bostaden vid en visning ska kunna få ett helhetsintryck och en känsla av att ”’HÄR VILL JAG BO”
Detaljer, färger, möblering och helhetskänslan är viktigt, man vill inte få ett rörigt intryck när man har visning. Ibland kan det behövas lite mer att åtgärda innan homestyling för att få till det, det kan vara att man behöver måla på en del ställen, se till att det inte är kalkavlagringar i badrummet, ugnen ser fräsch ut med mera. Man får inte heller glömma balkongen eller utomhusmiljön. Att göra så bra som möjligt för att lyfta och försköna bostaden. Vi har flera olika homestylingpaket att välja på beroende på vilken budget och vilket behov du har. Självklart skräddarsyr vi också efter respektive kunds önskemål gällande hur man vill önskar sin homestyling eller om man skulle vilja göra sin egen homestyling.

Egen styling

Vi hjälper dig och berättar hur du kan utföra din homestyling själv.

Pris online – 2995 kr.
Pris hembesök – 2995 kr + resekostnaden.

Mini homestyling

Vi använder ditt möblemang och inredningsdetaljer. Ändrar om och tar med enstaka möbler och rekvisita. Ser till att det blir rent och fint.

Pris – 180 kr /km2 + resekostnad.

Medium homestyling

Bostaden är helt tom och vi inreder då med möbler, inredningsdetaljer, gardiner och ser till att det ser rent och fint ut.

Pris – 275 kr /km2 + resekostnad.

Full homestyling

Samma som Medium homestyling men fler åtgärder behövs, ex. ommålning eller åtgärder utomhus. Här är bostaden tom.

Pris – Offert.

Homestyling

Hur går en homestyling till hos oss?

Efter Inredningsfixarna har stylat din bostad så har ni kvar inredningen tills visningen är klar, men som längst 30 dagar. Självklart om inte bostaden är såld efter dessa 30 dagar så går det att hyra möblerna veckovis till en kostnad.

Inredningsfixarna är ett företag som brinner för inredning och design. Vårt kompetenta team erbjuder inredningshjälp och homestyling, alltid anpassat efter dina önskemål och behov.

070-4832292
anneli@sussilihome.se
Örnsrogatan 7, 702 32 Örebro

Boka ett möte med oss!

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert och boka in ett första möte.

Kontaktformulär
Jag är intresserad av:
CAPTCHA