Inredningshjälp

Inredningshjälp

Detta hjälper vi med

Inredning handlar om att hitta något som man trivs med, att hitta en stil som man finner hemtrevlig. Många har dock svårt att prova nytt, se inredning med ett nytt perspektiv för att få förändring eller att få till den röda tråden. Där kommer vi in i bilden!

Vårt team har goda erfarenheter inom inredning och känner till vad som passar med vad samt hur man kan experimentera med inredning för att uppnå exklusiva resultat. Alla inredningsprojekt är unika, vi utgår aldrig från någon färdig mall utan arbetar efter kundens personliga önskningar och behov. Vi anser att det är viktigt att skräddarsy inredningshjälpen, så att du som kund får precis den hjälpen du behöver. Målbilden är att göra dina tankar och idéer till verklighet.

Inredningshjälp kan handla om att vi ändrar i möblemanget, hittar fyndiga organiseringslösningar för små saker som ligger lite här och där, strukturerar upp i garderober, byter ut textilier eller adderar nya inredningsdetaljer för att få mysfaktorn på plats. All hjälp kommer anpassas efter din stil och de önskemål du har gällande smak och preferenser. Målet är alltid att du ska bli helt nöjd med resultatet. Vi erbjuder även inredningshjälp till företag, vi kan hjälpa dig att skapa en arbetsmiljö som bidar till trivsel och kreativitet.

Önskar du inredningshjälp börjar processen med att vi bokar in en dag för ett första möte, vi kommer ut till dig för detta möte. Under det första mötet kommer vi gå igenom vad du önskar hjälp med, vad du har för inredningsstil och vilken budget du har. Utifrån detta lägger vi upp en plan för din personliga inredningshjälp. Antingen ger vi dig enbart tips och så utför du arbetet själv eller så lägger vi upp ett inredningsförslag och genomför vi arbetet. När arbetet är fullbordat går vi igenom det tillsammans med dig för att se till att du är nöjd med resultatet.

Inredningsfixarna är ett företag som brinner för inredning och design. Vårt kompetenta team erbjuder inredningshjälp och homestyling, alltid anpassat efter dina önskemål och behov.

070-4832292
anneli@sussilihome.se
Örnsrogatan 7, 702 32 Örebro

Boka ett möte med oss!

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert och boka in ett första möte.

Kontaktformulär
Jag är intresserad av:
CAPTCHA