Homestyling

Homestyling

Varför homestyling och hur gynnar det dig?

Homestyling, eller homestaging som det också heter, handlar om att styla en bostad inför en visning eller fotografering när bostaden ska säljas. Hemmet blir stylat för att hjälpa eventuella intressenter att få en bild av hur den nya bostaden kan passa deras önskemål och behov. Det ger också en bild av hur bostaden kan inredas. Genom vår homestyling vill vi ta fram det bästa i varje bostad.

När man ska sälja sin bostad så är det viktigt att få ett så stilrent resultat som möjligt. Målet är alltid att inreda och styla bostaden på ett sätt så att man får ett helhetsintryck och känslan av ”här vill jag bo” och på så sätt lyckas sälja bostaden. Detaljer, färger, möblering och helhetskänslan är viktigt, man vill inte få ett rörigt intryck när man har visning. Homestyling blir därmed en viktig pusselbit för att få fram ett säljande och inspirerande hem, vilket lockar fler spekulanter och maximerar ditt försäljningspris.

Vi har ingen färdig mall som vi följer när vi stylar hem utan vi utgår från de förutsättningarna som finns och skapar en inbjudande miljö utifrån det. Inga uppdrag är för små eller för stora, vi stylar allt ifrån den lilla ettan i stan till den stora villan på landet. Vid en homestyling inreder vi på ett sätt så att bostaden ska kännas ljus, luftig, varm och inbjudande.

Som sagt skräddarsyr vi alltid homestylingen efter dina önskningar. Vi har ett stort nätverk av både leverantörer, hantverkare och inredare som gör att du kan få omfattande hjälp inför din försäljning, visning eller fotografering. Med tanke på vårt nätverk kan vi bistå med hjälp även när det behövs mer än enbart inredning, exempelvis om man behöver måla om.

När vi stylat din bostad finns möjligheten för dig att ha kvar inredningen tills visningen är klar, dock 30 dagar som längst. Ifall bostaden inte är såld efter dessa 30 dagar kan du givetvis hyra möblerna veckovis till en kostnad.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi berättar mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Genom ett möte får vi en bättre överblick av vad du behöver och hur vi kan ge dig bästa tänkbara hjälp.

Homestyling

Hur går en homestyling till hos oss?

Efter Inredningsfixarna har stylat din bostad så har ni kvar inredningen tills visningen är klar, men som längst 30 dagar. Självklart om inte bostaden är såld efter dessa 30 dagar så går det att hyra möblerna veckovis till en kostnad.

Inredningsfixarna är ett företag som brinner för inredning och design. Vårt kompetenta team erbjuder inredningshjälp och homestyling, alltid anpassat efter dina önskemål och behov.

070-4832292
anneli@sussilihome.se
Örnsrogatan 7, 702 32 Örebro

Boka ett möte med oss!

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert och boka in ett första möte.

Kontaktformulär
Jag är intresserad av:
CAPTCHA